Empreses

En Servifonia Menorca ens hem especialitzat per oferir tot el que la seva empresa necessiti del sector de les telecomunicacions, des instal·lació i manteniment a assessorament per estalviar i combinar productes.

El nostre comercial especialitzat en empreses, l'únic homologat per Movistar a Menorca, El visitarà i orientarà sobre els serveis i productes amb més avantatges per a la seva companyia. Analitzant les seves necessitats i preferències, li oferirem les millors tarifes per les seves línies de telefonia mòbil o fixa, el servei de fibra, ADSL o qualsevol altre producte que desitgi.

El nostre servei tècnic propi, autoritzat també per Movistar, pot fer la instal·lació, manteniment i reparació de xarxes, centraletes, WIFI, línies de telèfon per a l'oficina, etc.

Demani més informació i el nostre comercial els visitarà per oferir-los els serveis més adequats per a les seves necessitats.

Vea también ...

Per Particulars

Li busquem les millors tarifes i combinacions de productes perquè gaudeixi de tots els avantatges de Movistar a casa o on sigui que vagi. Atenció personalitzada a les nostres botigues.

Veure Més ...

Per Autònoms

L'assessorem i gestionem les altes de productes, serveis i plans que més s'ajustin al seu negoci i consum perquè gaudeixi de tots els avantatges de Movistar. Atenció personalitzada a les nostres botigues.

Veure Més ...