Quiénes Somos

 

Servifonia Menorca és l'empresa amb més experiència del sector de la telefonia mòbil i les telecomunicacions de l'illa. Vam ser pioners en obrir una botiga l'any 1994 com a distribuïdors exclusius dels equips que comercialitza Telyco, companyia englobada dins del grup Telefónica, i som pioners encara en oferir un servei innovador i especialitzat que ens fa mereixedors de la confiança de molts menorquins. Prova d'això és que som una de les empreses de Menorca, i fins i tot de totes les Illes Balears, que més línies d'Internet ADSL contracta i gestiona cada mes.

Com a punt de venda i distribuïdor de Movistar, oferim tots els serveis, gestions i productes disponibles de telefonia mòbil, fixa, Internet o televisió, tant a nivell particular com a nivell d'empreses. De fet, comptem amb l'únic agent comercial de Menorca format i homologat per Movistar que es dedica a buscar i oferir les millors solucions per a les empreses.

Al capdavant de Servifonia Menorca està Pere Sabater Rotger, l'emprenedor que va obrir la primera botiga Telyco a Ciutadella (inicialment al carrer Alaior però des del 2000 a la plaça de Ses Palmeres). Va començar com un punt de venda però amb els anys va anar ampliant els serveis (centre d'atenció post-venda, contractació de línies, televisió per via digital, instal · lació de telecomunicacions, etc.) I també l'espai amb l'obertura d'una segona botiga a Maó l'any 1997.

L'empresa s'ha sabut adaptar perfectament als canvis de tendència de la societat. Avui dia el format de venda ha canviat i tot és més personalitzat. Amb aquest objectiu, Servifonia Menorca ha desenvolupat un sistema informàtic propi que permettrobar la millor oferta possible per als nostres clients. Sempre treballem per reduir el temps d'espera a les botigues però li podem assegurar que el venedor que l'atengui li dedicarà el temps que sigui necessari per aconseguir, amb l'ajuda i la rapidesa del nostre sistema, aquella tarifa o servei que més s'ajusti a les seves necessitats personals. I tot això amb l'avantatge que suposa una atenció cara a cara i sabent que per a qualsevol gestió relacionada amb altes, canvis de tarifes, factures i altres, ens podrà trobar a les botigues.

No intentem vendre qualsevol producte, només li recomanem el millor per a vostè.