Particulares

En Servifonia Menorca oferim serveis i productes totalment adaptats a les seves necessitats de comunicació.

Hem adquirit una eina que ens permet buscar ràpidament les tarifes més ajustades per a vostè segons l'ús que vulgui fer del telèfon o Internet. Si no està conforme amb el que paga, vingui a visitar-nos i li recomanarem les millors ofertes, plans combinats o tarifes que ofereix Movistar.

El nostre personal us facilitarà cara a cara i realitzarà totes les gestions necessàries relacionades amb altes, portabilitat, millora de tarifes, venda o renovació de telèfons mòbils, instal · lació de línies d'ADSL per a la seva llar o segona residència, contractació d'Imagenio perquè gaudeixi dels millors canals, productes combinats, consultes sobre facturació i molt més.

Vea tambien...

Per Autònoms

L'assessorem i gestionem les altes de productes, serveis i plans que més s'ajustin al seu negoci i consum perquè gaudeixi de tots els avantatges de Movistar. Atenció personalitzada a les nostres botigues.

Veure Més ...

Per Empreses

El nostre comercial, l'únic homologat a Menorca per Movistar, l'assessorarà sobre tots els serveis i solucions per a la seva empresa. Si ho necessita, disposem d'un servei tècnic propi especialitzat i autoritzat per Movistar. Demani visita del nostre comercial.

Veure Més ...