Autónomos

Estem especialitzats en buscar i oferir aquest producte o servei que s'adapti a les seves necessitats de comunicació, tant a nivell personal com del seu negoci. En el nostre afany per personalitzar, disposem d'una eina pròpia per analitzar el seu perfil i recomanar les tarifes amb més avantatges, les ofertes o els plans combinats per estalviar que Movistar té a la seva disposició.

A les botigues de Servifonia Menorca ens encarreguem de totes les gestions necessàries per funcionar més fàcil. Així, li podem tramitar altes, portabilitat, compra o renovació de telèfons mòbils, afegir línies de veu associades al seu contracte, instal · lació d'ADSL a la seva llar o el seu negoci, etc. També resolem els seus dubtes sobre facturació.

Disposem d'un servei tècnic propi, certificat i autoritzat per Movistar, per realitzar instal · lacions de xarxes, centraletes, WIFI o línies de telèfon que també es desplaçarà a casa o negoci per fer el manteniment o solucionar qualsevol problema de telecomunicacions.

Vea también ...

Per Particulars

Li busquem les millors tarifes i combinacions de productes perquè gaudeixi de tots els avantatges de Movistar a casa o on sigui que vagi. Atenció personalitzada a les nostres botigues.

Veure Més ...

Per Empreses

El nostre comercial, l'únic homologat a Menorca per Movistar, l'assessorarà sobre tots els serveis i solucions per a la seva empresa. Si ho necessita, disposem d'un servei tècnic propi especialitzat i autoritzat per Movistar. Demani visita del nostre comercial.

Veure Més ...